Όλοι μαζί

Η ήττα από τον Αστέρα Βάρης έφερε απογοήτευση και προβληματισμό σε διοίκηση, παίκτες και κόσμο, ωστόσο αυτή την κρίσιμη στιγμή θα πρέπει όλοι να παρουσιαστούν δυνατοί και ψύχραιμοι προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να βρει τον δρόμο της και να γλυτώσει τα χειρότερα…


Η εμφάνιση στο γήπεδο της Βάρης ήταν αποκαρδιωτική και όσοι περίμεναν το τρίποντο που θα αποτελούσε το έναυσμα για βαθμολογική αντεπίθεση δεν ήρθε ποτέ.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά ήταν στο γήπεδο δίπλα στους «κυανόλευκους». Παρά την βροχή οι φίλοι του City, πιστοί στην μοναδική αγάπη τους, έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν τους παίκτες να φθάσουν στη νίκη.

Το αποτέλεσμα δεν ήρθε και πλέον βλέπουν όλοι δια γυμνού οφθαλμού πως τα οικονομικά προβλήματα έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο και απαιτούνται λύσεις και μάλιστα άμεσες.

Οι παίκτες έχουν φθάσει στα όριά τους, αντιμετωπίζοντας πλέον βιοποριστικά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν ακόμη και τις προπονήσεις.

Η διοίκηση έχει εκπέμψει SOS εδώ και καιρό και οι προσπάθειες της για εξεύρεση χρημάτων γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες.

Σε μια τέτοια κατάσταση το μόνο εύκολο είναι όλοι να παραιτηθούν από την προσπάθεια και να αφεθεί η ομάδα να παλεύει με τα κύματα και φυσικά να βρεθεί στο φάσμα της διάλυσης και του υποβιβασμού.

Το δύσκολο είναι να σταθούν όλοι δίπλα της και να βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει και να συνεχίσει την πορεία της.

Σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή οι φίλαθλοι του City δείχνουν έτοιμοι -όπως πάντα -να συνδράμουν εμπράκτως και να κάνουν ότι περνά από το χέρι και –κυρίως-την τσέπη τους προκειμένου να βοηθήσουν…

Η αγάπη και η μοναδική «τρέλα» που έχουν οι φίλαθλοι του Αιγάλεω για την ομάδα είναι γνωστή σε όλους και για μια ακόμη φορά o Σύλλογος χρειάζεται την ανάγκη τους.

Χρόνος για λόγια δεν υπάρχει αφού κάθε αγωνιστική που περνά ανεκμετάλλευτη φέρνει την ομάδα σε χειρότερο σημείο.   

Οι κινητοποιήσεις για οικονομική βοήθεια ξεκινά και επιτέλους όσοι αγαπούν τον Σύλλογο θα πρέπει να το δείξουν στην πράξη… Με όποιο τρόπο μπορούν και έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν.

Λίγα ή πολλά ευρώ, είναι πολύτιμα για να σωθεί η ομάδα.


Ο κόσμος αποτελούσε πάντα τον 12ο παίκτη της και αυτό θα συνεχίσει να κάνει… Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί θα βάλουμε πλάτη για την σωτηρία της ομάδας.