Το βλέμμα στο Κύπελλο


Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Πανερυθραϊκό και πλέον το City μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που είναι την Κυριακή στο Κύπελλο Γ Εθνικής κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.



Το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στις τέσσερις τελευταίες ημέρες έδωσε το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκοι» του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μετά το Κορωπί και τον Κεραυνό Κερατέας αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό.

Παρά τις ευκαιρίες που έγιναν το παιχνίδι έμεινε στο «λευκό» 0-0 με τους παίκτες του Αιγάλεω να δείχνουν σημάδια κόπωσης από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις.  

Έτσι μετά τον αγώνα της Νέας Ερυθραίας παίκτες και Λουτσιάνο επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα Κυπέλλου της Γ Εθνικής. Εκεί όπου το City καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τριγλίας Ραφήνας και να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα έδρας κατά την 1η αγωνιστική του θεσμού.


Αιγάλεω (Λουτσιάνο) : Κουρεπίνης, Στριμμένος, Παπουτσής, Ταμπάκης, Κοντιζάς, Κουμπούλης, Βουτυράς, Τουρνάς, Πολυκρέτης, Ουέλινγκτον, Καμπόλης. Στο β’ μέρος χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Παπαθανασίου, Ευαγγέλου, Μπεθάνης, Ρόππας, Παπαναστασίου, Μαυρομάτης, Χρήστου και Κουτσοδήμος.